Cara post iklan kerja kosong di Sabah Vacancy - SABAH VACANCY

SABAH VACANCY

KERJA KOSONG SEKTOR SWASTA DAN KERAJAAN DI SABAH 2024 Channel Telegram Rasmi Sabah Vacancy 
Cara post iklan kerja kosong di Sabah VacancyKEPADA PARA PENCARI KERJA DAN MAJIKAN. SELAMAT DATANG KE SABAH VACANCY.

Untuk majikan yang ingin post iklan kerja kosong di page Facebook Sabah Vacancy, ada 3 cara:

1. Majikan boleh terus PM admin iklan kerja kosong yang ingin di post dalam page Facebook Sabah Vacancy. Admin akan tapis dulu iklan tersebut, kalau ok kami akan copy & paste terus ke Main Page, kalau ada gambar admin akan uploadkan sekali. Kalau boleh, majikan buat iklan tersebut ikut format di bawah:

NAMA SYARIKAT:
LOKASI:
PEKERJAAN:
SYARAT-SYARAT KELAYAKAN:
CARA MEMOHON:
NOMBOR TELEFON / EMAIL:

2. Masukkan iklan anda melalui function "Write something on the page". Caranya senang saja, sila ke page Facebook Sabah Vacancy. Cari butang "Post" & tekan butang tersebut. Sila type atau copy & paste iklan anda di dalam column "Write something on the page" & tekan post. Admin akan post iklan anda ke main page selepas tapisan. Kalau boleh, majikan buat iklan tersebut ikut format di bawah:

NAMA SYARIKAT:
LOKASI:
PEKERJAAN:
SYARAT-SYARAT KELAYAKAN:
CARA MEMOHON:
NOMBOR TELEFON / EMAIL:

3. Isi Borang Online Sabah Vacancy. Anda juga boleh post Iklan kerja kosong anda dengan mengisi borang di link ini: https://bit.ly/svform. Selepas tapisan, kami akan post iklan kerja kosong anda di Blogspot serta page Facebook kami.

PENAFIAN: SABAH VACANCY tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat dalam laman Facebook ini. Semua maklumat yang dipaparkan adalah diambil daripada individu-individu yang ingin mencari pekerja dan memilih untuk berkongsi maklumat tersebut dengan Sabah Vacancy.