PELBAGAI JAWATAN KOSONG BTC MAJU HOLDING SDN BHD (KOTA KINABALU) - SABAH VACANCY

SABAH VACANCY

KERJA KOSONG SEKTOR SWASTA DAN KERAJAAN DI SABAH 2024 Channel Telegram Rasmi Sabah Vacancy 
4 September 2023

PELBAGAI JAWATAN KOSONG BTC MAJU HOLDING SDN BHD (KOTA KINABALU)


Jawatan kosong ini ditawarkan oleh majikan yang dinyatakan di atas. Maklumat jawatan kosong ini disiarkan oleh Sabah Vacancy untuk memudahkan para pencari kerja di Sabah untuk mendapatkan pekerjaan. Sabah Vacancy bukan majikan, akan tetapi pemudah cara kepada mereka yang sedang mencari kerja di Sabah.

MAJIKAN & TARIKH TUTUP:  

Nama Majikan: BTC MAJU HOLDING SDN BHD
Lokasi Kekosongan: KOTA KINABALU
Tarikh Tutup Permohonan: -

MAKLUMAT KEKOSONGAN:  

Jawatan kosong yang diiklankan adalah seperti berikut:

1. Tukang Masak
2. Kerani Operasi
3. Accounts Officer
4. HR Officer
5. Marketing Assistant
6. Driver

KELAYAKAN:  

Untuk memohon, bakal calon perlu pastikan mereka memenuhi semua kriteria kelayakan yang ditentukan oleh majikan. Untuk jawatan yang ditawarkan oleh syarikat ini, kelayakan asas adalah seperti berikut:

⇨Syarat akademik yang mencukupi
⇨Mempunyai minat tinggi untuk bina kerjaya bersama majikan
⇨Pengetahuan luas
⇨Ciri kepimpinan dan lain-lain (Sila rujuk IKLAN PENUH JAWATAN untuk maklumat lanjut)

KELEBIHAN:  

⇨Gaji dan imbuhan menarik
⇨Cuti tahunan
⇨Cuti sakit
⇨Kemudahan lain (Sila rujuk IKLAN PENUH JAWATAN untuk maklumat lanjut)

CARA MEMOHON:  

⇨Sila klik pautan dibawah untuk memohon jawatan kosong. Sila periksa maklumat, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan kosong yang ditawarkan.

IKLAN PENUH JAWATANTENTANG SYARIKAT

Kumpulan BTC Berhad merupakan sebuah syarikat bumiputra yang telah ditubuhkan secara rasmi pada 18 April 2011. Ianya terdiri daripada tiga anak syarikat iaitu BTC Maju Holding Sdn Bhd (berasaskan makanan dan minuman) yang telah mula beroperasi pada awal tahun 1990 dan diperbadankan pada 16 Jun 1993, ii. BTC Impex Sdn Bhd (berasaskan tekstil dan perhiasan rumah) yang diperbadankan pada 22 Julai 1994 serta iii. BTC Corporation Sdn Bhd (barang runcit dan Bakeri) diperbadankan pada 1 September 1994. VISI “Berkembang menjadi sebuah syarikat bumiputera yang kukuh dalam menghasilkan dan menyediakan produk serta penyajian makanan yang berkualiti dan bermutu tinggi seterusnya memberikan penawaran bekalan makanan import dan eksport yang berpatutan” MISI “Berperanan sebagai pengimport, pengeksport, pembekal, pemborong dan peruncit makanan serta penyajian masakan yang berkualiti dan bermutu tinggi mengikut piawaian MS ISO, GMP, HALAL dan HACCP dan memenuhi citarasa pelanggan”